Üdvözöljük
az ACSG oldalán
Tájékoztatjuk hogy az ACSG Kft. új telephelyre költözött.
Az új telephely címünk: 9024 Győr, Práter u. 5.
Tisztelt Partnerünk!

Az ACSG Kft. Partnereinek és Munkatársainak elégedettségét és védelmét maximálisan szem előtt tartva kiemelt figyelmet fordít a COVID-19 koronavírussal kapcsolatos helyzet folyamatos értékelésére és szükség szerint azonnal reagál is a változásokra. Fokozattan ügyelünk Kollégáink és Partnereink biztonságára, egészségük megőrzésére, ezért raktárunk és irodánk fokozott tisztán tartásáról fertőtlenítőszeres takarítással és megfelelő higiéniás termékek beszerzésével gondoskodunk.
Termékek és szolgáltatások beszállítójaként legfontosabb törekvésünk az ellátás folyamatos biztosítása és Partnereink megrendelésének minél gyorsabb teljesítése.
Az ellátási lánc a vírus terjedése végett változhat, ezért szeretnénk megkérni Önöket, hogy megrendeléseiket ennek fényében előrelátóan, mihamarabb legyenek kedvesek küldeni. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Üzemünk Győr szívében, közel a belvároshoz, és az osztrák, szlovák határhoz, az autópályától nem messze található, így rendkívül jól megközelíthető. Cégünk 2005-ben alakult. Fő tevekénységi körünk a kábelkonfekcionálás és részegység összeszerelés. Elsősorban nagy bonyolultságú termékeket, kis és közepes darabszámban, precíz, ellenőrzött gyártási körülmények között, 100 %-os elektromos ellenőrzéssel gyártunk. Emellett vevőinknek segítünk a termékeik fejlesztésében, optimalizálásában mind a technológia mind a felhasznált alapanyagok tekintetében. A tulajdonosok a mai napig aktív résztevői a cég működésének.

A cég sikerének egyik alapja, hogy nem csupán bérmunkával foglalkozik, mint a konkurensek nagy része, hanem egyedi megoldásokat fejleszt vevői részére. Folyamatosan integrálva az új, innovatív gyártási technológiákat, ezzel növelve a hatékonyságot.

Az évek során folyamatosan növekvő vevőkörre és árbevételre tudtunk szert tenni. Fejlődésünk töretlen, 2018-ban elkészült az új, saját tulajdonú üzemcsarnokunk is. A közel 4000 nm2 területünk lehetővé teszi számunkra még több vevő kiszolgálását, új technológiák implementálását, munkahelyek bővítését, kapacitásnövelést.

Több mint 120 munkatárssal dolgozunk együtt, akiknek folyamatosan biztosítjuk a szakmai fejlődését.

Folyamatainkat egy modern, nemzetközi vállalatirányítási rendszerben kezeljük, az árajánlatadástól kezdve, a dokumentumkezelésen, a beszerzésen, a gyártáson, a logisztikán keresztül a könyvelésig bezárólag.

Ezen előnyöket kihasználva az ACSG nemcsak egyedülálló, de egyben a leghatékonyabb cég is a kábelkonfekcionálás területén.

Kérdése van?

ÜZENJEN NEKÜNK!

Magyar