Üzemünk Győr szívében, közel a belvároshoz, és az osztrák, szlovák határhoz, az autópályától nem messze található, így rendkívül jól megközelíthető. Cégünk 2005-ben alakult. Fő tevekénységi körünk a kábelkonfekcionálás és részegység összeszerelés. Elsősorban nagy bonyolultságú termékeket, kis és közepes darabszámban, precíz, ellenőrzött gyártási körülmények között, 100 %-os elektromos ellenőrzéssel gyártunk. Emellett vevőinknek segítünk a termékeik fejlesztésében, optimalizálásában mind a technológia mind a felhasznált alapanyagok tekintetében. A tulajdonosok a mai napig aktív résztevői a cég működésének.

A cég sikerének egyik alapja, hogy nem csupán bérmunkával foglalkozik, mint a konkurensek nagy része, hanem egyedi megoldásokat fejleszt vevői részére. Folyamatosan integrálva az új, innovatív gyártási technológiákat, ezzel növelve a hatékonyságot.

Az évek során folyamatosan növekvő vevőkörre és árbevételre tudtunk szert tenni. Fejlődésünk töretlen, és az idei évben elkészült az új, saját tulajdonú üzemcsarnokunk is. A közel 4000 nm2 területünk lehetővé teszi számunkra még több vevő kiszolgálását, új technológiák implementálását, munkahelyek bővítését, kapacitásnövelést.

Több mint 120 munkatárssal dolgozunk együtt, akiknek folyamatosan biztosítjuk a szakmai fejlődését.

Folyamatainkat egy modern, nemzetközi vállalatirányítási rendszerben kezeljük, az árajánlatadástól kezdve, a dokumentumkezelésen, a beszerzésen, a gyártáson, a logisztikán keresztül a könyvelésig bezárólag.

Ezen előnyöket kihasználva az ACSG nemcsak egyedülálló, de egyben a leghatékonyabb cég is a kábelkonfekcionálás területén.